House V

Gelegen aan het meer te Keerbergen bood dit terrein de mogelijkheid een ontwerp te creëren voor een uitgestrekte ééngezinswoning die zich vooral richt naar het water.

 

Het concept bestaat erin een gesloten indruk te wekken naar de straatzijde waarbij strakke muurvlakken naar de hoofdingang leiden. Bij het betreden van de woning valt echter onmiddellijk de openheid van de achterzijde van de woning op, die met grote schuivende glasvlakken het zicht van het meer tot in het hart van de woning trekt.

Situé au bord du lac de Keerbergen, ce site a offert la possibilité de créer un design pour une vaste maison individuelle qui se concentre principalement sur l'eau.

Le concept consiste à créer une impression de fermeture du côté de la rue avec des surfaces murales menant à l'entrée principale. En entrant dans la maison, on remarque cependant immédiatement l'ouverture à l'arrière de la maison, qui invite à apprécier la vue du lac jusqu'au cœur de la maison graçe à de grandes surfaces vitrées coulissantes.

Photos by Cafeine

logo.png